první stovka (2.12.- 29.12.2011)

1. Udělalo mi strašnou radost, že mě nevykradli. Mamma mi ráno dovezla novou postel, zamkla byt a ztratila klíče. Na prahu. Když jsem pozdě večer přišla domů a klíče uviděla, jak se rozkošně lesknou na mojí rohožce s nápisem Welcome, málem jsem omdlela. Fakt, že bylo odemčeno, protože můj spolubydlící – Francouz – přišel domů dřív a klíče prostě elegantně po francouzsku překročil, mi způsobil zvláštně euforicky infarktový stav. (Boh)

 2. Pohladilo mě na duši, když jsem v tramvaji poslouchala starého Itala, který pomalu mluvil do telefonu a rozuměla mu každé slovo. Doufám, že stihl začátek zápasu, na který jel ke kamarádovi a doufám, že Miláno vyhrálo. Jen nevím, jestli AC nebo Inter. (Boh)

 3. Absolutně mě nadchlo zakřičet na kamarádku: „A neškrab si to!“ těsně před tím, než jsem nastoupila do tramvaje. Pohledy lidí na zastávce, kde zůstala, byly k nezaplacení. Jen nechápu, že mi už druhý den nezvedá telefon. (Boh)

 4. Baví mě učit angličtinu jiným stylem, než se učí běžně na školách a dávat příklady, díky kterým je vše stoprocentně jasné. Například jak nám použití gramatického času může dramaticky změnit význam věty. „I will have a baby.“ versus „I am going to have a baby.“ (Boh)

5. Dělá mi radost koupat naší želvu, která se jmenuje Arthur Miller. Miluju, jak bojuje v umyvadle a jak se pak dere z ručníku, když ji suším a chci ji nakrémovat Indulonou. Dělá mi radost k ní potom čichat. (Pro všechny neinformované ochránce zvířat: Toto je legální a doporučený postup, kterak pečovat o želvího miláčka a čichám k ní z lásky!). (Boh)

 6. Udělalo mi radost, že jsme dosáhly tisícovky vstupů na našem blogu. I když polovinu mám na svědomí já a druhou Femme Fatale. (Boh)

 7. Potěšilo mě při třídění prádla najít knížku Tajemství přitažlivosti srdce, kterou jsem tak dlouho hledala. Asi jsem si její nález musela nejdřív odpracovat. (Boh)

8. Udělá mi radost, když s někým strávím tak hezký večer, ze mám skvělou náladu ještě druhý den ráno. V poledne. I odpoledne. (FF)

9.  Udělalo mi radost, že se mamce zázračně vstřebal zánět v oku, i když doktoři tvrdili, že to lepší nebude. Beru to jako malý předvoj vánočních zázraků. (FF)

10. Udělalo mi radost zajít s přáteli do Sephory a ukázat jim parfém, který byl vytvořen pro mě. A ještě větší radost jsem měla, když večer po osprchování na mé ruce voněl dál. Prostě napodobeniny nemají smysl, alespoň ne pro mě. (Boh)

11. Udělalo mi radost zavěsit jmelí nad dveře a postopadesáté si pustit Lásku nebeskou. Asi těm Vánocím dám šanci. (FF)

12. Objednala jsme si od Vesmíru „alespoň tramvaj 24“. Ani ne za deset vteřin přijela speciální historická mikulášská tramvaj s anděly a čerty. Tenhle příklad toho, jak to vlastně funguje, mi fakt udělal radost. (FF)

13. Udělalo mi radost koupit si úplně nesmyslně na konci listopadu dvě jarní vílí sukně. (FF)

14. Dělá mi radost poslouchat celý den jednu písničku pořád dokonala. Jen proto, že se mi líbí ten pocit. (FF)

15. Dělá mi radost vařit si polévky. Protože jsou hřejivé, zdravé a silné a já doufám, že po tom, co je sním budu taky taková. A někdy i jsem. (FF)

16. Udělalo mi radost, že Fatalka poslala další články, že začala zase psát. Že se zvyšuje počet lidí, co nás čtou, že můžu sledovat statistiky a cesty, odkud se na nás čtenáří dostávají, číst si komentáře a že tohle všechno můžu Fatalce nadšeně vyprávět. Kdykoliv. Jakkoliv. Až do omrzení. (Boh)

17. Udělalo mi radost srdce nakresleném v čokoládovém dortu. I když bylo od nesprávného člověka a mně bylo trochu trapně. (FF)

18. Dělá mi radost každý kometář, lajk a reakce od čtenářů. Velkou radost. (FF)

19. Pobaví mě, když na mě Bohyně tlačí a urputně vyžaduje další článek se slovy „Dělej, dělej, naši čtenářu na nás tlačí.“ :) (FF)

20. Udělalo mi radost, když mi Drahý po mé ufňukané sms o ztracených klíčích (jeho klíčích) konečně zvedl telefon se slovy: „No jo no, co mám dělat.“ Byl na hokeji a zřejmě to, co je katastrofa pro mě, nemusí být katastrofa pro druhého. Ale já je najdu! (Boh)

21. Udělá mi radost, když se s někým zapovídám na několik hodin tak příjemně, že nakonec zjistím, že jsme v baru sami, obsluha usíná a bylo by vhodné jít. (FF)

22. Udělal mi radost rozhovor s moc vzdělaným a moudrým pánem. Ne proto, že mě pozval na oběd a nešetřil komplimenty (i když…), ale hlavně proto, že mi svým gentlemanstvím, prvorebublikovou noblesou a nadhledem připomněl mého dědečka, po kterém si mi strašně stýská. A mimo to mě poučil o správné konzumaci humra, což se nikdy neztratí. (FF)

23. Udělá mi radost, když mě ráno někdo probudí dárkem. A je ve své podstatě jedno, co dostanete. Podstatný je ten moment. Příval radosti, lásky, vděčnosti a pocitu důležitosti, hned po ránu. (Boh)

24. Udělá mi radost, když jsem drzá. A ještě větší, když vidím ty výrazy lidí kolem sebe. (FF)

25. Udělalo mi radost, když jsem po strastiplném víkendu plném katastrof mohla jít zase do práce, kde průšvihy hrozí minimálně a kde jsou přesně dané hranice toho, kdo jsem. (Boh)

26. Udělá mi radost, když mi ráno kolega přinese koblihu. Prostě jen tak. (FF)

27. Moc mě potěšilo dnešní mikulášské počasí. Připomnělo mi to jedno rčení.  Za mraky je modré nebe. A ono tam vážně je. Jen je těžké pod tou šedí tomu věřit. (Boh)

28. Udělala mi radost moje kolegyně, když mi dneska nasadila andělská křídla, blonďatou paruku a svatozář a řekla, že v kombinaci s těmi černými šaty jsem takový anděl s ďáblem v těle. Líp bych to neřekla. (FF)

30. Tak nějak zvláště mě potěšilo, že se politik nebo spíše politička dokáže rozplakat. (Mám na mysli italskou ministryni sociálních věcí Elsu Fornerovou). Paradoxně díky ní jsem začala věřit, že se ekonomika zvedne a bude líp, když existují lidé, kteří udělají něco nepopulárního a nepříjemného, s čím nesouhlasí jen proto, že vědí, že je to prostě nutné a nic jiného jim nezbývá. Chce to strašnou odvahu. Brava Elsa! (Boh)

31. Moc mě ráno potěšil email od Fatalky: PŘÍLIŠ DOBRÁCKÝ ČLOVĚK JE SLABÝ A LEHCE OVLIVNITELNÝ, JDE ČASTO RADŠI SÁM PROTI SOBĚ, NEŽ ABY ZKLAMAL OSTATNÍ NEBO UKÁZAL SVOU TEMNOU TVÁŘ. MOUDRÝ ČLOVĚK JE PEVNÝ A NEOTŘESITELNÝ VE SVÉ VÍŘE V DOBRO A POKUD TO SITUACE VYŽADUJE, UMÍ BÝT I KRUTÝ A NESMLOUVAVÝ. NEZAMĚŇUJME DOBROTU SE SLABOSTÍ A NEZAPOMÍNEJME, ŽE VE SLUŽBĚ DOBRU JE NĚKDY POTŘEBA BÝT I ZLÝ.“ (Boh)

32. Dělá mi radost, když se z Femme Fatale stává Bridget Jones. Několikrát denně. (FF)

33.  Mám radost, když si uvědomím, že i ten strach jsem zase jenom já. (FF)

34. Mám radost, když se zamiluju do nové vůně. Tento měsíc už do páté. Asi nedokážu mít jen jeden Idole. (FF)

35. Udělá mi radost, když mě kolegyně vehementně seznamuje s perspektivními muži. Její smysl pro detail a souznění duší, horoskop match a důraz na moje blaho a spokojenost je něco úplně jiného, než snaha mojí mamma mě prostě jenom udat. (Boh)

36. Strašně mě baví, jak mi Fatalka všemi možnými komunikátory sděluje, že budeme mít 2000 hits. Dělá mi to hroznou radost. Počet návštěv na blogu i její aktivita. (Boh)

37. Potěšilo mě, když jsem v taxíku slyšela písničku od Mňágy, která mi připomněla vesele bezstarostné období před deseti lety. (FF)

38. Udělalo mi radost, když jsem odpoledne dostala chuť na ovoce a za hodinu přišla velká skleněná mísa s exotickým ovocem jako poděkování od spokojeného klienta. Díky, Vesmíre, díky, kliente. (FF)

39. Moc mě potěšila paní prodavačka v cukrárně, která mi pochválila mojí novou béžovou bundu. Najednou jsem přestala mít výčitky svědomí za tu rakvičku s vaječným koňakem. Vždyť mi to tak neuvěřitelně sluší! (Boh)

40. Udělalo mi radost, když jsem na sraz s kamarádem přinesla jen tak granátové jablko. A on také. Jen tak. Beru to jako důkaz našeho stejného naladění. Krásné! (FF)

41. Moc mě potěšil pohled na oblohu těsně před zatměním Měsíce. Najednou obloha vypadala jako od Van Gogha a jen na pár vteřin vše získalo jiné světlo, jiný dojem, jiný pocit. Jako Půlnoc v Paříži. (Boh)

42. Mile mě překvapil pan starosta Přední Kopaniny, když mi osobně přišel popřát hezké Vánoce, jakožto spolupracující osobě. Působilo to strašně vřele a nevtíravě. Není nad osobní kontakt, pokud je upřímný. Možná těm politikům dám ještě šanci. (Boh)

43. Dneska mi udělalo radost, že jsem spala v kuse šest a půl hodiny! (FF)

44. Nadchlo mě, že ve vesmíru může existovat planeta z diamantů. (FF)

45. Měla jsem radost, když jsem v pracovním stole našla půlku nedojedeného balíčku Tuc. Je odpoledne a já jsem ještě neobědvala. Je to nechutné, ale všechny je sním. (FF)

46. Mám radost, že já i Bohyně  dnes máme obálkový den. Ať to dopadne, jak to dopadne, krásný Obálkový den všem! (FF)

47. Příjemně mě překvapila paní, která si ode mě koupila doučování z angličtiny pro svého přítele. Fakt, že někdo chce dát mojí práci někomu jinému jako vánoční dárek mě tak nějak dojemně zahřála u srdce. (Boh)

48. Udělala mi radost kamarádka, moc šikovná módní stylistka a bloggerka, když mi napsala, že jí moc připomínám seriálovou hrdinku. Nevadí, že ten seriál neznám. Možná je ta hrdinka pěkná mrcha. Ale konečně vím, komu ze slavných lidí jsem podobná! (FF)

49. Potěšilo mě odpoledne s Drahým. Tenhle rok je Staromák impozantně romantický. Možná dám šanci i těm Vánocům. (Boh)

50. Měla jsem radost, když jsem v komentech na www.csfd.cz objevila, že nás bylo spousta, co jsme plakali u posledního dílu Odpočívej v pokoji. Nejsem až tak přecitlivělá! (FF)

51. Moc mě potěšilo, když mi přišla SMS s oznámením „Vy jste anděl!“. No, jsem Bohyně, ale jako anděl se opravdu někdy chovám, i když se tomu v dnešní době říká hodná holka. Věřím, že z dlouhodobého horizontu dobro vždycky zvítězí. I když u toho, my andělé, většinou nebudeme… (Boh)

52. Mám radost, že podle výzkumu zvyšují vánoční večírky produktivitu práce. Flirtování s kolegy se pak oficiálně říká socializace, vyprávění  intimních historek po pár panácích, za které se druhý den ráno stydíte, se nazývá poznání kolegů ze zábavnější stránky a celá ta bujará pitka pod jmelím se jmenuje posilování týmového ducha. (FF)

53. Strašně mě potěšil telefonát s mojí kamarádkou Hvězdičkou. Čím déle a dále jsme od sebe, tím větší mám pocit, že je to ten typ kamarádky na celý život. (Boh)

54. Tak nějak perverzně mi polichotilo, že přitahuji nejen muže, ale i ženy. Na můj inzerát na pronájem pokoje se mi totiž ozvala jistá Miss Z., která poté co viděla mojí fotku dospěla k závěru, že bychom mohly build relationship a taky že Love is the most important thing. Musí to být žena, protože muž by nikdy tohle dobrovolně nenapsal. (Boh)

55. Moc mi pomohl telefonát s Fatalkou po zákroku u zubaře a také po tom, co jsem viděla policii odnášet mrtvolu z metra. (Ano, tohle je pravý příklad We and the City a to doslova, protože kde jinde by mohl někdo skočit pod metro než v Praze. A kdo jiný by mohl u toho být než já nebo Fatalka. Tentokrát jsem to byla já…) Najednou mi po tom všem její švitoření o „hnusném účesu zvrhlé družinářky, který si běží domů přečesat, protože v tomhle na večírek opravdu nepůjde a do toho kadeřnictví už stoprocentně nevkročí“ přišlo všechno mnohem lehčí a veselejší. (Boh)

56. Udělalo mi radost, když jsem včera zpupně pokuřovala na balkonku muzea během večírku, měla na sobě krásné šaty a dívala se na vánočně rozsvícený Václavák. Stejně tak mi udělalo radost, když jsem odmítla všechna ta pozvání k následné pitce v baru a nenastoupila do toho Lexusu. Já jsem totiž šlechtična, ne opilá recepční. (FF)

57. Moc mě potěšila stará paní, které jsem odnesla tašky s vánočním nákupem do schodů. Byla milá, hezky oblečená, velmi stará, mluvila spisovně a velmi sprostě. Zábavná kombinace! (Boh)

58. Pobavil mě pán, který mi otevíral dveře se slovy: „Ježiši, vy jste ale fešanda, kde jste se tu vyloupla?“ Mám z komplimentu stále dobrý pocit, přestože jsem vyhrkla něco v tom smyslu, že jsem právnička ze třetího patra a utekla. (Boh)

59. Měla jsem radost ve snu, protože se mi zdálo, že chodím s Nathanielem Fisherem. Tenhle měsíc už jsem takhle chodila s Lukášem Hejlíkem a Zdendou Pohlreichem. Měla bych si najít přítele. (FF)

60. Mám radost, že půjdeme zítra s Bohyní na snídani. Neviděly jsme se už sto let (v překladu tři dny). (FF)

61. Pobavilo mě, když jsem mamce vyprávěla, jak jsme si v rámci vánoční besídky prohlíželi na spřáteleném pracovišti přístroj za sedm milionů a mamka se mě zeptala: „Ale nerozbila jsi ho, vid?“ (FF)

62. Absolutně mě rozradostnil fakt, že na parfum.cz prodávají moje oblíbené přípravky od Tigi za neuvěřitelně úžasné ceny. Akce sice trvá jen do dneška, takže jsem musela zběsile utíkat domů, abych si produkty objednala, ale i tak. Jsem strašně šťastná, že nemusím podstupovat nesmyslné nákupy v DM a jiných drogeriích a namlouvat si, že to, co tam prodávají, je skoro stejné jako to, co mi prodává můj kadeřník. Není, vím to. Lhaní mi nikdy moc nešlo. Ani sobě samotné. Ale stejně to vždycky zkusím…Takže děkuji Fatalce, že mě na akci upozornila a děkuji taky parfums.cz, že prodávají MOJE Tigi v akci! (Boh)

63.  Jsem nadšená, že se advent zase tak krásně vyvedl a je plný milých setkání, luxusních večírků, třpytek a správných rozhodnutí. (FF)

64. Jsem ráda, že jsem dala šanci nákupům a objevila skvělé dárky, jako je levandulová esence od Markse a Spencera, která provoní ložní prádlo, byt i božská těla všech mých kamarádek. (Boh)

65. Mám radost, že mi zavolal. (FF)

66. Mám radost ze spousty úžasných věcí, které jsem si k Vánocům koupila. A výčitky mám jen malé. (FF)

67. Pomohla mi snídaně v Louveru. V té změti otázek, na které neznám odpověď a úkolů, které musím stihnout, se stylová kavárna stala mojí jedinou jistotou. Zvlášť když jsem tam na chvíli zahlédla svou budoucnost. (Boh)

68. Potěšilo mě perníkové prasátko od mé kamarádky, i když mu chyběla jedna noha. No, tak to moje štěstí holt bude trochu pokulhávat. Ale pořád lepší než nic. (Boh)

69. Mám velkou radost z levandulové vůně od Bohyně, je úžasná! Thank you, darling! (FF)

70. Potěšilo mě jednání, u kterého jsem musela/nemusela být. V hlavní roli Spojené státy americké, italský stavitel, Česká republika, Bohyně a precizní makeup. Bylo to velmi milé a „překvapivě“ nikdo nepokládal klíčky od auta na stůl…aby se ukázal. Miluju svou práci! (Boh)

71. Udělalo mi radost potkat někoho, kdo stejně jako já, má rád film Hilary a Jackie. Díky tomuto setkání teď v práci obtěžuji Elgarovým koncertem v Emoll. Zní to snobsky, ale ve skutečnosti se kanceláří line krásná hudba, díky které svižně píšu jedno rozhodnutí za druhým. (Boh)

72. Potěšilo mě, že je Femme Fatale v pořádku. Trochu jsem se o ní bála. Tyhle Vánoce jsou zběsilejší, než jsem čekala. (Boh)

73. Mám radost, že jsem konečně dorazila do práce a že budu večer konečně spát ve své posteli. Znamená to, že se můj život vrací do starých kolejí, protože na další zběsilosti fakt nemám sílu a potřebuju alespoň chvilku jen tak stereotypně vegetovat. (FF)

74. Mám radost, že mi kamarád pomohl najít knížku, kterou jsem sháněla, právě ve chvíli, kdy jsem vzteklá, zpocená a naštvaná chtěla z Luxoru utéct. (FF)

75. Mám radost, že jsem nakonec zvládla naplánovat harmonogram těchto Vánoc. Ku spokojonesti všech a hlavně té mé. Chvíli to vypadalo, že se budu muset některé dny naklonovat a jiné budu naopak sedět se svými klony sama doma. (Boh)

76. Mám radost, že jsem udělala spoustu věcí, které jsem v životě neudělala. Mám radost ze vzpomínek na poslední dny, protože nečekané a magicky darované okamžiky jsou vždycky nejlepší. A je fuk, jeslti se budou opakovat nebo ne. (FF)

77. Potěšilo mě, že si u mě Francouz zapomněl tenisovou raketu. Beru to jako vzkaz Vesmíru, že konečně nastal ten pravý čas. (Boh)

78. Jsem šťastná, že „někdo takový“ existuje. Že někdo může být zároveň chytrý, hezký, vtipný, vzdělaný, zábavný, milý, gentlemanský, něžný a pozorný. Jasně, že není dokonalý. Jen jsem šťastná, že mám naději, že příští takový bude pro mě. K Vánocům už nic víc nechci. (FF)

79. Udělal mi radost můj zaměstnavatel, když mi jako vánoční bonus dal tramvajenku na celý rok. Hurá! Hurá! Děkuju za tramvajenku a děkuju za svého zaměstnavatele! (Boh)

80. Mám radost z PF, kde bylo napsáno „Nespouštěj své oči z hvězd a své nohy ze země.“ I když autor přáníček zamotal dva prezidenty dohromady a spletl si Theodora Roosevelta s Franklinem Delano Rooseveltem. I tak mě to moc potěšilo. (FF)

81. Moc mě baví dostávat noční sms plné moudrých rozhodnutí a pozitivních vět od svých přátel. Když se v temné noci probudím, vím okamžitě kdo jsem a kam patřím. (Boh)

82. Mám radost, že si s Bohyní posíláme smsky téměř telepaticky. Naše přátelství tenhle rok opravdu vzkvétá a já jsem za to moc vděčná. Tak vůbec mám radost, že se věci tenhle rok vyčistily. To, co nemělo pevné základy, pomalu odchází, i když to někdy bolí, a to, co má vydržet, drží a sílí. (FF)

83. Rozradostnil mě kamarád, který si dal k narozeninám Alfu Romeo 156 2,5 V6 v červeném odstínu Alfa Rosso 130 s dřevěným volantem a vzhledem polokupé. Nabídl mi totiž svezení, ale nejen to! Dokonce by mi ji i půjčil! Je to jako červený sen! Happy b´day Henry! (Boh)

84. Mám radost, že je advent. Dá se na něj svést spousta věcí. Nechození do práce, toulání po noční Praze, třpyt v očích i poslouchání romantických songů. (FF)

85. Mám radost, že se Bohyně tak krásně stará o naše dítě – blog. Kdyby bylo dítko v mé péči, válelo by se špinavý hladový v koutě, pak bych ho přestříkla Bottegou a vykopla ze dveří. Bohyně je totiž právnička a je organizovaná, pečlivá a zodpovědná, kdežto já jsem velmi, ale velmi neorganizovaná novinářka. (FF)

86. Pobavil mě elegantní sebevědomý pán (zřejmě arménského původu), který chtěl mermomocí požádat o místo na našem oddělení, jen aby mohl být „mým kolechou“ a taky aby si prý odpustil všechny prohřešky, které u nás má… Mezi koketováním se mě abosolutně vážně – včetně hlubokého upřeného pohledu – zeptal, jestli je dobré si vždy trvat na svém. „Záleží na hodnotách,“ pravila jsem, usmála se a rychle zmizela. (Boh)

87. Mám radost z nového diáře. Všechny ty prázdné stránky mi evokují krásné věci, které mě příští rok čekají. Těším se! A na ty ne tak krásné věci se těším taky. Protože mě k těm lepším dovedou. Jako kompas. (FF)

88. Baví mě telefonáty s Drahým o naší želvě. Je to trochu jako když se rozvedete a dítě zůstane u jednoho z rodičů. Až na to, že my se pořád máme rádi a já na Arthura neplatím výživné. (Boh)

89. Mám radost, že mi jeden mail přišel 21.12.2011 12:12. Nic to neznamená, ale je to krásné. Není to nic osudového. (FF)

90. Udělalo mi radost povídat si do dvou v noci po telefonu s kamarádem. Probrali jsme Davida LaChapella, Háchu, Google+, Havla, morálku, politiku i renesanční malíře. Mám ráda chytré chlapy. A ten zatuhlý krk i nevypsání za to stojí. (FF)

91. Udělalo mi radost vydrhnout koupelnu. Všechno se leskne a voní úklidovými prostředky. A to mám ráda. (Boh)

92. Udělalo mi radost se jen tak obdarovat a den před Štědrým dnem jít na pedikúru by Orly. Nejen že mám dokonalé nožky, ale taky jsem objevila dokonalou tapetu do ložnice. (Boh)

93. Udělalo mi radost posnídat s Drahým pojízdné sushi „Eat all you can“. Na zahnání kocoviny a vánoční atmosféry to bylo to nejlepší! A maki fakt jelo… (Boh)

94. Udělaly mi radost vánoční dárky. Všechny! (Boh)

95. Měla jsem velkou radost, když jsem 26.12. večer konečně po třech dnech přijela domů do prázdného bytu a věděla, že mám týden volna, kdy si budu dělat, co chci. Všechny zmatky, výlevy i citová dramata jsou pryč a Vánoce začínají! Hurá! (FF)

96. Náladu mi pozvedla snídaně v Cefé Louvre. Je to něco, co nikdy nezklame. Fatalka je krásná a oslnivá, snídaně je dokonalá, číšníci úslužní, společnost vybraná, toalety čisté, šatna zdarma a fontána se překlápí několikrát do minuty. (Boh)

97. Nečekaně mě překvapilo a potěšilo, že se vejdu do kalhot, které jsem už tři roky neměla na sobě. Spletla jsem si je s jinými a až před zrcadlem jsem zjistila, že mi zase sluší. (Boh)

98. Pobavilo mě, že jsem obarvila celou várku prádla na růžovo. Tak nějak to vystihuje mé duševní rozpoložení. Ještěže mě Bohyně jistí svými praktickým a trefnými připomínkami k celé Situaci. (FF)

99. Těším se, že přijede mamka. Půjdeme na nákupy, na oběd a na Staromák. Zajímavé, jak někdy stačí jen změnit malý detail a vztah má šanci. (FF)

100. Mám radost ze všeho, co se tenhle rok stalo. Všechno bylo potřebné. Abych konečně dospěla. (FF)

3 komentářů

  • Eva

    Holky, vy jste vtipné :) Pozitivní blog, vtipné posty, už se těším, až si pročtu další, na což bude jistě vhodnější doba než čtvrt na čtyři ráno ;)

  • Anonym

    :-))) Neškrab si to!!!! Synáčku!!! Bože, ta hra neměla chybu, tos mě potěšila, že jsi mi to připomněla :-))))))

Napsat komentář

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *